Başhekim

yonetim1.jpg

Uzm.Dr.OSMAN HİMMETOĞLU
 BAŞTABİP V.

01.02.1966 Giresun doğumluyum.İlk, orta ve lise tahsilimi İzmir´in Menderes ilçesinde tamamladım.1983 yılında Karadeniz Teknik üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım ve 1989 yılında pratisyen tabip olarak mezun oldum. İlk memuriyete 1989 yılında Afyon merkez 2 nolu sağlık ocağında başladım.1996 yılına kadar Afyon ve ilçelerinde çalıştım.Bu zaman içerisinde Kayseri de on beş ay yedek subay olarak askerlik eğitimimi yaptım. 1996 yılında İzmir Tire Verem Savaş dispanserine atandım.Üç yıl burada çalıştıktan sonra 1999 yılında İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesinde"Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz" ihtisasına başladım 2004 yılında uzman olarak Kilis Devlet Hastanesine tayin oldum. Burada üç yıl kadar çalıştıktan sonra 2007 başında Manisa Alaşehir Devlet Hastanesine atandım.Aynı hastanede ikinci görev olarak yaklaşık üç yıl başhekim yardımcılığı yaptım. 22.06.2010 Tarihi itibarı ile Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapmaktayım.İdari görevim sürecinde T.C.Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu Üniversitesi-YAGEM tarafından Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans programları esas alınarak hazırlanan “Hastane Yönetimi ve İşletmeciliği” eğitim programını ve Anadolu Üniversitesi AÖF “Sağlık Kurumları İşletmeciliği” Ön Lisans  programını tamamladım.