T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İzmir Kınık Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 22/09/2021

Yapımına 2017’de başlanan Hastanemiz 2019 yılında tamamlanmıştır.20.06.2019 tarihinde Acil Sağlık Hizmeti ve Ayaktan Poliklinik Hizmeti ve Yataklı Tedavi Hizmeti sunumuna başlamıştır.

Palyatif bakım merkezi toplam 6 yatak ve Yataklı servisimiz toplam 19 yatak kapasiteli olup her oda içerisinde wc, duş, televizyon, ve buzdolabı  bulunmaktadır. Acil servisimiz ilk müracaatı ve triaj masasının yönlendirilmeleriyle hastaların gözlendiği 8 yatak kapasiteli Gözlem Odası, 1 Resüsitasyon ve 1 Acil Müdahale odası bulunmaktadır.

Poliklinik katımızda 10 Poliklinik Odası, Hasta Hakları, EKG odası, Emzirme  Odası ve ilk müracaat, Ameliyathanemizde 2 adet salon bulunmaktadır ve 2 SDL odası bulunmaktadır.